avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Copie carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Copie carte de munca

Vreau sa emigrez in Canada si am nevoie la dosar de cartea de munca legalizata. Am lucrat la mai multe firme, dar nu am primit adeverinta de vechime la plecarea de la fiecare dintre acestea. Cum pot obtine o copie pe care sa o pot legaliza sau care sunt pasii pe care trebuie sa ii fac? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dianaex , utilizator 21:56, 2 August 2015
Carnetul de munca unde se afla, in prezent ?
Nu stiu unde este cartea de munca , am lucrat f mult in Bucuresti, apoi in Timisoara, pana in iulie. Domiciliul din buletin este in Olt.
Ati cautat carnetul de munca la ITM Bucuresti sau la ITM Timis ori la angajatorii unde ati depus-o?
Nu, tocmai asta era intrebarea. De unde sa incep... Multumesc!
Incercati prin depunerea unei solicitari adresate atat ITM-ului din Bucuresti, cat si celui cu sediul in Timisoara.
In solicitarea mentionati societatile din sectorul privat la care ati lucrat dupa 1990.
Ultima modificare: Duminică, 2 August 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Carte de muncă danmihaela85 danmihaela85 Bună ziua, Numele meu este Mihaela și am o întrebare legată de cartea de muncă, în perioada 2007 -2009 am lucrat la o firmă de retail, fiind și ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca ratacit la "lichidator" bogdanam2 bogdanam2 Buna ziua, Am urmarit pe site-ul DVS mesajele prind carnete/carti de munca pierdute, cu toate acestea situatia mea este diferita si imi permit o noua ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca , buna ziua , prietenul meu a lucrat in peroada anilor 1978-1991 ... dannymoga dannymoga Buna ziua , prietenul meu a lucrat in peroada anilor 1978-1991 la Intreprinderea de utilaj greu constructii presurtat IUGC , incearca sa recupereze cartea de ... (vezi toată discuția)