avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de poluare - verificare plata
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de poluare - verificare plata

Buna ziua,
am o masina cumparata de la proprietar in sept 2009 iar acum doresc sa o vand insa ,nu stiu daca are taxa de poluare platita atunci cand am luat-o.
Eu stiu ca aceasta taxa a intrat in vigoare in 2007 deci, ar trebui sa fie platita.
Astazi am fost la adm sect 6 sa verific dar, mi-au spus ca trebuie sa merg pe POPA TATU sa intreb.
Ma poate ajuta cineva cu aceasta informatie .

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2013 pentru masina din 2008 nclsamy nclsamy Buna ziua. Doresc sa trec pe numele mamei masina mea achizitionata in 2010 din Romania, care fusese cumparata noua, in 2008 tot din tara. Am efectuat toti ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu platita degeaba rlutia66 rlutia66 In vederea transcrierii dreptului de prorietate in lista de documente care trebuie depuse figureaza si chitanta cu privire la taxa de poluare Ca urmare am ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2013 Darius_babel Darius_babel Buna seara! Am o nelamurire legata de noua taxa de mediu 2013. Am un Logan fabricat in 2005. Eu l-am cumparat de la al 2-lea proprietar in septembrie 2007, ... (vezi toată discuția)