avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de intretinere

buna ziua,ce se mai poate cere intr-un proces de majorare pensie de intretinere daca in nenumarate termene s-a asteptat raspuns de la autoritatile din Marea Britanie( acolo este stabilit paratul) si nu a venit nimic nici pana acum, a trecut un an de zile de la introducerea actiunii unde am cerut si comisie rogatorie, eu stiu doar adresa de domiciliu de la parat pe care mi-a dat-o cand trebuia sa vina fiica noastra la Londra dar din cauza actualei sotii care nu si-a dorit acest lucru, nu a mai fost posibila plecarea fiicei noastre, instanta mi-a spus mie sa aduc relatii cu privire la adresa si locul de munca a paratului dar acest lucru nu am cum sa-l aflu, am cerut instantei sa stabileasca minim pe economie care exista in Marea Britanie iar pt acest lucru mi-a zis sa aduc oficial adresa si locul de munca al paratului(lucru imposibil pt mine de aflat), lucru care s-a si intamplat azi la termen, instanta cerand acest lucru daca exista asa ceva in Londra. Intrebarea mea este, daca nici la termenul urmator nu vin relatii nici cu acest aspect(minimul pe economie in Londra) ce se mai poate cere? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: diamantulalbastru , utilizator 20:38, 28 Octombrie 2013
Instanta a dispus pana la urma comisie rogatorie sau tot de la dvs vor date ?
Daca nici nu vine vreun raspuns si nici dvs nu aveti cum sa aflati, pensia se va stabili raportat la salariul minim pe Romania.
Salariul minim in Marea Britanie nu e greu de aflat, dar cum dovediti ca e acolo si are mijloace pt a dobandi acest salariu ?
stiu ca este in Londra ca el mi-a dat adresa si stiu ca are venituri ca lucreaza pe tir si merge prin toata Europa dar nu stiu nic firma si nici nu stiu cum da demonstrez ca adresa de acolo este reala adica sa aduc dovada ca acolo locuieste...eu oricum cand am formulat actiunea de majorare pensie am specificat si adresa data de fostul sot dar imi trebuie oficial si nu am cum, iar comisie rogatorie am cerut eu in instanta
Ati cerut, si ?
si nu au nici ei un raspucs inca mai asteapta ca e de durata, iar cinstanta de aici sunandu.mi ca deja au fost foarte multe termene aum au dat un ultim termen pt a vedea cat este minim pe economie in Londra probabil pt a putea stabili pensia, acum nu stiu ce o sa mai urmeze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere diamantulalbastru diamantulalbastru Buna ziua, azi am avut proces pt majorare pensie intretinere pt fiica mea, tatal fiicei mele nu s-a prezentat,el locuind la Londra si lucreaza acolo.Prolema ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie intretinere diamantulalbastru diamantulalbastru Buna ziua, va rog respectuos, ce as mai putea face in situatia in care sunt in proces cu fostul sot pt majorare pensie intretinere de un an si jumatate, el ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie intretinere diamantulalbastru diamantulalbastru Buna ziua, rugamintea mea este sa_mi spuneti cum se procedeaza mai departe cu cererile mele pe care le_am facut pana acum in n procese si tot astept cred ca ... (vezi toată discuția)