avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Boxa subsol
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Boxa subsol

Conform actului de proprietate asupra apartamentului exista si o boxa in subsol. Mai problematica a fost identificarea acesteia, dar pana la urma, pe considerente de suprafata am reusit sa o "vizualizam". Am constatat ca spatiul respectiv este traversat de doua tevi de gaze naturale, amplasate aparent pe tavan si prevazute cu ventile. Intrebare: in ce masura pot amenaja si folosi spatiul pt. depozitare (insemnand montare usa si sisteme de incuiere), conform legislatiei, restrictionand astfel accesul la elementele de instalatie de gaze naturale amplasate?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 03:35, 29 Octombrie 2013
Boxa are pereti despartitori fata de alte boxe, deci asa a fost construita initial, si este specificat cuvantul "boxa" in actul de proprietate?
Daca da, atunci va puteti monta usa cu incuietoare, dar atunci cand lipsiti din apartament mai mult timp lasati cheia de la boxa la cineva de incredere, astfel incat la caz de necesitate sa se poata intra pentru verificare, eventual pentru reparatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tevi de scurgere amplasate ilegal in boxa mea sebisor sebisor Am vizitat recent boxa personala aflata in subsolul blocului unde locuiescu si am avut surpriza sa constat ca atat peretii laterali cat si plafonul erau sparte ... (vezi toată discuția)
Dilema. buna ziua, as vrea sa semnalez niste aspecte, in speranta ... adservio adservio hartuire Buna ziua, as vrea sa semnalez niste aspecte, in speranta ca ma va putea ajuta cineva, ce as putea face. Locuiesc la un bloc anl, de 2 etaje, cu 6 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt proprietar intr-un imobil cu mai multe apartamente, ... Rozelia Rozelia Buna ziua, sunt proprietar intr-un imobil cu mai multe apartamente, nu detin boxa deoarece la momentul in care m-am mutat in apartament nu aveam nevoie, intre ... (vezi toată discuția)