Buna ziua, am un contract de credit cu o banca (fara garantii de nici un fel) si am intarziat cu plata ratelor datorita faptului ca am fost data afara de la locul de munca in noiembrie 2008. Cu economiile care le mai aveam am reusit sa imi deschid o firma micuta de consultanta (care nu presupune consturi prea mari) in luna martieanul acesta. Saptamana trecuta m-au amenintat cu executarea silita. Mentionez ca nu am nici un bun pe numele meu (casa, masina) doar aceasta societate la care sunt administrator (nu si salariat). Sunt inca la inceput de drum, le-am explicat ca voi putea face o plata considerabila saptamana asta, dar nu am avut cu cine discuta. Se poate face executare silita impotriva societatii la care am calitatea de administrator (asociat unic)?astept un raspuns urgent. va multumesc
Vi se pot sechestra si valorifica partile sociale detinute la societatea nou infiintata. Cel mai bine este ca firma sa nu figureze pe numele dvs., pentru ca va fii cu siguranta depistata in cadrul dosarului de executare.
Buna ziua, din cate stiu eu partile sociale reprezinta capitalul societatii, care deja a fost utilizat pentru societate, pentru ca s-a inceput activitatea cu 1 martie 2008. Si din cate cunostinte am eu, banii sunt ai societatii, eu nu ma pot utiliza de ei , pentru ca fiecare plata se justifica cu documente in contabilitate, dar eu am doar calitatea de administrator (asociat unic). pot pune ei sechestru pe societate, sa nu imi mai pot derula activitatea?
Este vorba de un credit pe persoana fizica, iar banii sunt ai societatii, nu ai mei
va multumesc
Executor judecatoresc
hng
Poate un executor judecatoresc sa puna poprire pe conturile unei firme, daca exista o hotarare definitiva pt. o persoana fizica care este administratorul ... (vezi toată discuția)