avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbare sasiu la o masina inmatriculata in RO
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbare sasiu la o masina inmatriculata in RO

Doresc sa schimb sasiul la o masina de teren cu care am avut un accident. Masina nu are platita taxa de mediu. Eu sunt proprietarul. Trebuie sa platesc taxa de timbru de mediu pentru inscrierea in circulatie dupa schimbarea sasiului?
ca sunt pasii de urmat....
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:31, 28 Octombrie 2013
Este o procedura complexa
Inlocuirea sasiului trebuie executata in unitate autorizata
Dovada de provenienta piesa,documente inlocuire se prezinta la RAR,care dispune verificare intocmeste raport de verificare tehnica,in urma caruia dispune sau nu,omologarea,
completarea in baza proprie de date si in cartea de identitate autovehicul a modificarii executate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motor defect si schimbat = rar ? alxsrn alxsrn Buna ziua. In urma unei defectiuni tehnice majore masina a fost dusa in service de reprezentanta si cei de acolo urmeaza sa ii schimbe motorul, adica 90% toate ... (vezi toată discuția)
Recarosarea unui autovehicol lovit in strainatate uvi uvi - am o mare problema...ieri seara sotia mea a facut un accident (fara victime) pe un drum de tara ...acident soldat din fericire doar cu avarierea ... (vezi toată discuția)
Daca imi schimb motorul de la golf din 1.9 sdi in 1.9 tdi , cam care ar fi procedura? Anonimu21 Anonimu21 Am un golf 1.9 sdi si vreau sa ii schimb motorul cu unul de 1.9 tdi pentru ca are mai multi cai putere dar capacitatea cilindrica este aceiasi.As intampina ... (vezi toată discuția)