avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se poate recupera salariul oprit ca penalizare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se poate recupera salariul oprit ca penalizare daca salariul este la negru?

Am la o firma de distribuitie care plateste o parte din salariu si bonusurile din vanzari la negru.Semnam doar o lista cu banii primiti.Luna trecuta mi s-a oprit tot bonusul si salariul la negru pentru niste clienti care nu au platit .Au inchis magazinele si nu se mai pot recupera banii decat prin tribunal.Magazinele erau deja inchise in momentul cand eu am preluat zona, insa nu s-a oprit suma agentului ang anterior, ci mie.Mi s-a spus chiar ca nu am ce sa fac fiindca banii acestia oricum nu sunt in acte deci nu am cui sa fac sesizare. Cum se pot recupera banii?Cum se poate dovedii ca se dau totusi salarii si la negru?Salariile din cartea de munca s-au platit integral.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:34, 29 Octombrie 2013
Salariile platite la negru sunt greu de recuperat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie sau concediere? mikibv mikibv Buna ziua! Sunt in urmatoarea situatie: lucrez de aproape patru ani la o firma din alta localitate, eu fiind agent de vanzari \\\\"van sell\\\\" pentru zona ... (vezi toată discuția)
Informare cayafa cayafa buna seara am lucrat la o firma de distributie din bucuresti mi-am dat demisia cu acordul partilor dar salariul nu mi l-am primit pe ultima luna lucrata ... (vezi toată discuția)
Neplata drepturi salariale si retineri nejustificate din salariu mariuspe mariuspe Buna ziua, Firma la care lucrez activeaza in domeniul industrial si plateste un salariu fix plus un comision la vanzari si un bonus la cifra de afacere ... (vezi toată discuția)