avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Burse sociale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Burse sociale

Buna ziua.Bursele sociale nu se dau pe toate cele 12 luni?La primarie au zis,ca bursele sociale se acorda si pe timpul vacantelor,asa cum am primit si pe anii anteriori.Dar pe anul scolar trecut,nu s-a dat pe lunile iulie si august.La scoala au zis copilului, ca a primit toti banii.Daca primaria trimite lunar banii catre unitatile de invatamant,asa mi s-a spus la primarie,atunci scolile de ce dau banii cand vor si cat vor?Daca intrebi la secretariat,se balbaie ba ca n-au primit bani ba ca se dau diferentiat,fata de anul trecut.Dar bursele sociale s-au marit si nu primim nici macar cat luam inainte.Daca le faci reclamatie,nu e bine ptr copii.Dar este dreptul lor.De ce nu exista o lista online sau avizier cu cei care beneficiaza de acest ajutor si cuantumul sumei.Doar unitatile de invatamant au liste,care sunt facute dupa ei,si nu de primarie.

Alte discuții în legătură

Acordarea restantei concediului de odihna in invatamant ionut_darius ionut_darius Sunt secretar al unei scoli si ma confrunt cu urmatoarea situatie: - la 01.09.2010 s-a transferat la unitatea noastra scolara, prin restrangere de activitate, ... (vezi toată discuția)
Bursa sociala situatie ..... victorp victorp Situatia economica a familiei ma indreptateste si imi permite sa solicit bursa sociala . Intrebarile mele sunt : - am doi copii la doua scoli diferite ... (vezi toată discuția)
Incalcare legii in etapa pretransfer a cadrelor didactice christina_geanina christina_geanina Buna ziua! Prin prezenta va solicit opinia de specialitate, intrucat ma confrunt cu urmatoarea situatie: sunt angajata unei unitati de invatamant subordonata ... (vezi toată discuția)