avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vatamare corporala in propria curte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vatamare corporala in propria curte

Acum 2 saptamani mama a fost agresata de vecinii mei (sot si sotie). Au fost surprinsi de mama mea in gradina noastra din spatele casei adunand mere. Merele erau ale lor pentru ca au scuturat un mar aflat in gradina lor, dar care au picat si la noi in gradina. Mama vazandu-i in gradina i-a invitat sa iasa afara din curte, avand in vedere ca de aproximativ un an de zile eram certati cu ei, vecinul este o persoana f agresiva verbal (anul trecut aproximativ o luna de zile ne-a adresat numai injurii si cuvinte jignitoare). Vazand ca-i scoate afara din curte a luat-o la bataie, lovindu-o cu pumnul in fata si la cap. Acum mama a intrat in posesia unui certificat medico legal unde I-au fost acordate 1-2 zile pt recuperare. Insa, pana sa ridicam certificatul medico legal, vecinii s-au dus sa depuna reclamatie impotriva noastra la politie. Ce trebuie sa facem? Politia a spus ca dupa ce intram in posesia acestui certificat sa mergem la sediu in vederea impacarii. Insa, eu doresc sa depun certificatul, sa depun declaratie ca acum 1 saptamana a fost amenintata cu moartea de acelesi individ (fiind si un martor de fata). Sunt obligat sa duc eu martorul sau e datoria politiei sa-l citeze in baza declaratiei noastre? Are sens sa mai aduc si alti martori cara sa declare cat de mult ne-a jignit anul trecut? Ce as putea face astfel incat sa plateasca cat mai mult? Mentionez ca inca nu am fost la sediul politiei si nu am depus nimic. Inca vreau sa stiu ce trebuie sa scriu in acele declaratii, astfel incat sa nu fie o simpla foaie volanta.
Ultima modificare: Marți, 29 Octombrie 2013
matei777, utilizator

Alte discuții în legătură

Amenintare cu moartea si lovire Ana-Maria-27 Ana-Maria-27 Buna ziua. Doresc sa ma ajutati cu sfaturi, indrumari pentru urmatoarea problema: vreau sa fac o plangere la Politia din comuna in care locuiesc parintii mei, ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie- martori la proces meryan meryan buna ziua,din nou. am un proces civil cu fratele meu,pt violenta in familie.am depus la instanta un certificat medico-legal deoarece am fost batuta de el,am ... (vezi toată discuția)
lovirea si alte violente-certificat medico-legal ContSters331936 ContSters331936 Buna ziua. Am avut un conflict cu niste vecini pentru un loc de parcare...in urma incidentului am observat ca am niste zgarieturi in zona gatului. As vrea sa ... (vezi toată discuția)