avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL cu mai multi asociati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL cu mai multi asociati

Buna ziua , as dori daca poate cineva sa imi raspunda daca o persoana care este unic asociat intr-un srl , mai poate sa inregistreze un srl dar cu un asociat sau mai multi . Conform legii nu poate fi asociat unic decat la un singur srl , dar pe mine ma interezeaza daca mai are unul sau 2 asociați daca poate infiinta un srl si daca poate fi si administrator , nu doar asociat .
Multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: Costy S , Alte profesii 13:11, 29 Octombrie 2013
Asociat unic si administrator poate fi doar la o singura societate, dar poate fi asociat/actionar majoritar/ minoritar la alta societate, inclusiv administrator.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare administrator Am o situatie mai dificila si ma intreb daca cineva s-a intalnit cu un asemenea caz si ce e de facut. In speta, am un administrator numit prin act ... (vezi toată discuția)
Care sunt drepturile si obligatiile partenerului minoritar si majoritar functie de % detinute? Marius123 Marius123 As dori sa stiu daca legislatia prevede o scala de drepturi (ma refer la luarea deciziei in AGA, in capacitatea de a bloca anumite decizii luate de actionarul ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala bitec bitec as dori sa stiu daca pot fi tras la raspundere -si daca da sub ce forma si ce consecinte poate sa aiba?- in cazul in care am 75% parte sociala la un SRL si imi ... (vezi toată discuția)