avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imobil.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imobil.

Buna ziua tuturor, in cazul in care vine autorizat construirea unei mansarde de catre vecini e necesara semnatura ambilor soti de la fiecare apartament in parte daca acestia sunt proprietari cu drept legal in apartament? Sau mai bine zis daca eu am semnat eu am autorizat construirea sotia mea care are acelas drept poate sa se opuna construire?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ciobotarupetrucristian , utilizator 10:20, 30 Octombrie 2013
Semneaza proprietarul care a semnat acordul de asociere cu asociatia de proprietari si a devenit membru proprietar
Nu exista o asociatie de proprietari, e umpic ca in jungla acolo fiecare face ce vrea si cum il taie capul.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari apartament ciobotarupetrucristian ciobotarupetrucristian Salutare tuturor eu am problema foarte delicata locuiesc intr-un bloc cu trei etaje la etajul doi iar vecinul de la ultimul etaj vrea sa imi inchida hornul de ... (vezi toată discuția)
Un vecin doreste sa isi mute usa de la intrare locatar11 locatar11 Vecinul de langa mine vrea sa isi mute usa de la intrate pe peretele de la sufragerie. Mie nu imi convine, deoarece tot zgomotl se aude din camera ... (vezi toată discuția)
Membru in comitetul executiv ContSters342831 ContSters342831 sunt casatorita de mai bine de 25 ani si locuiesc tot de 25 de ani in apartamentul cumparat de sot inainte de casatorie. ma pot considera proprietar sau ... (vezi toată discuția)