Am o mica afacere intr-un spatiu pe care este ipoteca la o anumita banca...am contract de comodat cu proprietarul,spatiul este scos la licitatie[inca nu s-a vandut e a treia licitatie] de catre executor.In aceste conditii proprietarul mai are drept de propietate asupra spatiului ,intreb fiindca am primit o instintare de la executor pentru plata unei chirii,in contul datoriei pe care o are proprietarul pe care sa o virez in contul executorului judecatoresc.Intrebare are dreptul executorul sa ceara asa ceva?
Executorul judecatoresc in baza titlului executoriu are autoritatea si competenta sa dispuna procedura executarii silite asupra bunurilor in evidenta debitorului
Daca executorul judecatoresc nu detine titlu executoriu care sa prevada obigatia dvs sa achitati sume in contul debitului de recuperat de la debitor,atunci pretentia acestuia nu are temei legal
Ipoteca apartament
gabi111415
Buna ziua,
Am urmatoarea situatie: am facut credit pt un apartament, cu ipoteca pe acel apartament. Intrebare: In cazul in care voi ajunge in imposibilitate ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu
madi33
As dori daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cu o problema.Cumnatul meu s-a angajat la o firma unde au cerut garantie imobiliara si a girat cu apartamentul ... (vezi toată discuția)