avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere si ingrijire copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere si ingrijire copil

Buna ziua,
Ca sa beneficiez de concediu maternal si de concediu de crestere si ingrijire copil pana la 2 ani trebuie sa renunt la calitatea de actionar in cadrul firmei pe care o detin?
Deasemenea trebuie sa renunt la contractele pe care le am in calitate de persoana fizica autorizata?

Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 12:58, 30 Octombrie 2013
Nu trebuie sa renuntati la calitatea de actionar in firma, in schimb va trebui sa va suspendati activitatea PFA-ului in cazul CCC pana la 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pentru administrator de firma Dorobat Nicoleta Carmen Dorobat Nicoleta Carmen Buna ziua, Am o intrebare care cred ca a mai fost pusa dar ma intereseaza din punct de vedere legal o opinie avizata in ceea ce priveste concediu pentru ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ralucad32 ralucad32 Buna ziua As dori sa ma ajuta-ti intr-o problema. Sunt in concediu pentru ingrijirea copilului de pana la 2 ani si as dori sa ma intorc mai repede la ... (vezi toată discuția)
Pfa in timpul concediului de crestere a copilului irina69 irina69 As dori sa intreb daca atunci cand esti in concediu de cresrere copil pana la 2 ani, poti obtine venituri de la un PFA , care este deschis pe numele tau, sau ... (vezi toată discuția)