avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Informatie raspunsuri pe forum pentru romanii din ...
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Informatie raspunsuri pe forum pentru romanii din strainatate

buna ziua eu sunt cetatean roman ,,dar locuiesc in Germania m ar interesa daca am primi raspunsuri legate de problemele romanilor plecati afara.....si daca aici vom gasi intelegere la majoritatea problemelor legislative!!!
Cu siguranta veti primi raspunsuri daca veti intreba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor!!! minor (17 ani), cetățean roman locuieşte in italia si vrea sa calatorească in ue nzt98 nzt98 Buna, caut ajutor aici pentru ca nu gasesc nicaieri raspunsul la problema mea. Sunt un cetațean roman de 17 ani si momentan locuiesc in italia de 7-8 ani. ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie romana-germana was81 was81 Buna seara, locuiesc in Germania de 8 ani si indeplinesc toate conditiile de-a obtine si cetatenia germana, Intrebarea mea este -daca mi se ofera ... (vezi toată discuția)
Cum as putea iesi din firma? andreaszekely andreaszekely Buna ziua. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri. Am si eu cateva probleme de ordin juridic. Am deschis o firma in ungaria in care am 15% impreuna cu un ... (vezi toată discuția)