avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt Roman dar sunt casatorit si locuiesc in Olanda, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt Roman dar sunt casatorit si locuiesc in Olanda, detin un apartament in Romania,pe vechea adresa

Buna ziua ! Sunt cetatean Roman si locuiesc in Olanda,sunt recent casatorit cu un cetatean Olandez ! Detin un apartament proprietate personala,in Romania,obtinut prin vanzare cumparare in 2003,cand inca locuiam in Romania.Actele apartamentului sunt pe numele meu dar pe vechea adresa din orasul in care am locuit pana anul trecut....Aici in Olanda am obtinut adresa sotiei prin primarie si IND ...Ce se intampla daca adresa mea actuala nu coincide cu adresa pe care o am in actele de cumparare al apartamentului ???

Cel mai recent răspuns: justice86 , utilizator 16:22, 30 Octombrie 2013
Nu se intampla nimic. Puteti anunta la evidenta populatiei schimbarea de domiciliu.
Nu exista evidenta populatiei in Olanda !!! Sunt luat in evidenta la primarie pentru ca m-am prezentat voluntar dupa casatorie

Ma intereseaza daca nu schimb actele de cumparare ale apartamentului in care am adresa veche din Romania daca se intampla ceva ...
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2013
marduc, utilizator
Actele de cumparare adica contractele de vanzare-cumparare nu se schimba pentru ca aveti alta adresa.Daca vreti sa vindeti apartamentul cu buletinul nou cu adresa noua din olanda ,o copie dupa buletinul vechi,certificatul de nastere in original dovedesc ca dvs sunteti aceeasi persoana ca in contractul de vanzare-cumparare din 2003.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin cddamian cddamian Buna ziua ! Buletinul meu e pe cale sa expire , de un an de zile locuiesc in olanda insa fara a fi luat in spatiu . Pentru a schimba buletinul ce acte imi sunt ... (vezi toată discuția)
Preschimbare buletin! bustedpanda76 bustedpanda76 Nu stiu unde se incadreaza intrebarea mea...asa ca ma risc sa intreb aici. Mi-a expirat buletinul si pt preschimbare, pe langa toate actele necesare, e nevoie ... (vezi toată discuția)
Schimbare de nume in acte - dupa casatoria cu un cetatean german petro_lore petro_lore buna, in august ma casatoresc in germania cu cetatean german; as dori sa stiu ce acte trebuie schimbate dupa casatorie(in urma schimbarii numelui) si cat ... (vezi toată discuția)