Buna ziua ! Sunt cetatean Roman si locuiesc in Olanda,sunt recent casatorit cu un cetatean Olandez ! Detin un apartament proprietate personala,in Romania,obtinut prin vanzare cumparare in 2003,cand inca locuiam in Romania.Actele apartamentului sunt pe numele meu dar pe vechea adresa din orasul in care am locuit pana anul trecut....Aici in Olanda am obtinut adresa sotiei prin primarie si IND ...Ce se intampla daca adresa mea actuala nu coincide cu adresa pe care o am in actele de cumparare al apartamentului ???
Actele de cumparare adica contractele de vanzare-cumparare nu se schimba pentru ca aveti alta adresa.Daca vreti sa vindeti apartamentul cu buletinul nou cu adresa noua din olanda ,o copie dupa buletinul vechi,certificatul de nastere in original dovedesc ca dvs sunteti aceeasi persoana ca in contractul de vanzare-cumparare din 2003.
Schimbare buletin
cddamian
Buna ziua ! Buletinul meu e pe cale sa expire , de un an de zile locuiesc in olanda insa fara a fi luat in spatiu . Pentru a schimba buletinul ce acte imi sunt ... (vezi toată discuția)