avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Suspendarea inspectiei fiscale
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Suspendarea inspectiei fiscale

In cazul suspendarii inspectiei fiscale pentru a cere informatii de la statele membre, dupa expirarea celor 6 luni, ce poate o companie sa faca pentru a obliga inchiderea inspectiei? Desi legea prevede clar o durata de max. 6 luni, in anumite cazuri, suspendarea poate fi prelungita.

M-ar interesa:
1. Societatea poate obliga echipa de inspectie fiscala sa inchida inspectia la expirarea celor 6 luni de suspendare?
2. Echipa de inspectie este obligata sa informeze societatea cu privire la faptul ca doreste prelungirea suspendarii si pentru ce motive?
3. Exhipa de inspectie fiscala poate tine un control suspendat ani de zile fara ca societatea sa poata face ceva pentru inchiderea inspectiei?

Alte discuții în legătură

Control anaf maryanro maryanro Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti la o problema: Sunt actionar la o firma care are un control ANAF din luna februarie 2010 care persita pana in ziua de ... (vezi toată discuția)
Control fiscal aberant mobinstal mobinstal buna ziua, am fost sunat de catre o echipa de control de la Fisc sa ne prezentam pentru un control pentru perioada 2011-2015 . pana aici nimic anormal , ... (vezi toată discuția)
De cate ori se poate suspenda activitatea unei firme? derderian derderian am o firma care am ai avut suspendata activitatea intre 2001 si 2004. se mai poate suspenda acum, de exemplu intre 2010 si 2013??? va multumesc anticipat (vezi toată discuția)