avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

buna ziua
in decembrie trebuie sa ma intoc la munca pt a primii stimulul de insertie, dar daca imi dau demisia si ma angajez doar in ianuarie, mai am dreptul la stimului de insertie pana implineste 2 ani?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:32, 30 Octombrie 2013
1. Veti primi stimulentul de insertie pana la varsta copilului de 2 ani atata timp veti avea venituri din salarii.

2. Veti primi stimulentul de insertie indiferent la ce angajator veti lucra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie 92Maria 92Maria Buna seara, ma numesc Maria, am un baietel de 4 luni si 3 saptamani, in prezent primesc alocatiapt crestere a copilului si indemnizatia(600 roni) ca am fost ... (vezi toată discuția)
Asistent personal si stimulent insertie alinacaragea alinacaragea Sunt insarcinata si am CIM ca asistent personal pe termen nedeterminat. Daca dupa nastere optez pentru continuarea seviciului, si se intampla ceva cu persoana ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului? Crisxtn Crisxtn buna, as avea si eu o intrebare, daca aleg varianta de crestere a copilul pe un an de zile si implineste copilul un an de zile firma la care lucram nu mai ... (vezi toată discuția)