gigipopa a scris:
Cazul prezentat de dvs. poate fi analizat si ca in discutia de aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
Din postarea dvs. inteleg ca exista angajatori care isi permit sa plateasca anumiti angajati fara a face nimic in folosul firmei. Ciudat.
Daca primeste salariu la timp si toate celelalte drepturi prevazute in contractul individual de munca, nu este agresat in niciun fel (fizic, psihic, etc.) si angajatorul respecta prevederile din HG nr. 1091/ 2006, nu vad cum ar putea fi determinat salariatul respectiv sa isi dea demisia.
Nu va suparati, dar ce intelegeti dumneavoastra prin abuz psihic?
Adica izolarea intr-o cladire separata de restul colectivitati, nepermiterea participarii la nici una din activitatile firmei, nu se permite nici macar accesul femeii deservici pentru a face curatenie, nu primesc nici macar hartie igienica la toaleta si lista poate continua, asta in conditiile in care ocup o firma de conducere. Am ramas fara masina, telefon, calculator, beneficii care le am cuprinse in contractul de munca.
Sincer, daca nici astea nu sunt stres psihic .... ar trebui sa vedeti documentatii de specialitate referitoare la mobbing.
Dumneavoastra ati veni la un astfel de servici cu drag?
Si in plus, nu mi-am primit partea de bani reprezentand avansul asa cum primesc toti ceilalti angajati (desi trebuia sa-l primesc de o saptamana ceilalti l-au primit la timp) si nu stiu daca imi voi primi salariul la timp.