avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... PERMIS SUSPENDAT IN SPANIA
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

PERMIS SUSPENDAT IN SPANIA

SALUT!AM O INTREBARE FOARTE SIMPLA:MI SA SUSPENDAT PERMISUL IN SPANIA PENTRU ALCOOLEMIE.IL AM SUSPENDAT PE 8 LUNI.EU VREAU SA STIU DACA POT CIRCULA IN ALTE TARI IN AFARA DE SPANIA ,CAT TIMP AM PERMISUL SUSPENDAT.AM INTREBAT LA JUDECATORIA UNDE MI LAU RETRAS SI MI SA RASPUNS CA NU STIU NICI EI.MI-AU DAT O DOVADA ,E O FOTOCOPIE A PERMISULUI CU NISHTE STAMPILE PE EA.ASTEPT UN RASPUNS ,VA MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: DRAGOSH666 , utilizator 16:19, 30 Martie 2009
nu poti sa circuli nici in alte tari, decat, eventual, daca v-au dat o dovada provizorie de circulatie, asa cum se da in romania.
am zis mai sus.mi-au dat o foaie stampilata cu fotocopia permisului.acum nu stiu daca aia e dovada....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am permis danez dar eu m-am retras in romania. dintr-o greseala ... Ana1519 Ana1519 Am permis Danez dar eu m-am retras in Romania. Dintr-o greseala moi l-au, anulat si lau trimis înapoi in Danemarca. Am primit o foaie din Danemarca care ... (vezi toată discuția)
Carnet conducere retinut in germania raduaw raduaw Buna ziua, mi-a fost retinut carnetul de sofer UE emis in Romania pe teritoriul tarii Germaniei, 30 zile pentru ca am trecut pe rosu la semafor si m-a luat ... (vezi toată discuția)
Dovada provizorie de circulatie clala clala In actualul Cod Rutier, o combinatie nefericita dintre OUG 195 si un Regulament de Aplicare - unul conceput de parlament si celalalt de catre organele de ... (vezi toată discuția)