avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Persoana cu handicap - taxe inmatriculare masina din UE
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Persoana cu handicap - taxe inmatriculare masina din UE

Doresc sa stiu ce taxe are de platit o persoana cu handicap pentru prima inmatriculare a unei masini adusa din UE. Bneficiaza de ceva facilitati , impozitul anual la primarie il plateste dupa aia?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: zzanetta , utilizator 14:49, 31 Octombrie 2013
Raspunsul este conditionat de aspectul daca auto prezinta adaptare tehnica pentru a putea fi condusa de persoana cu dizabilitate
Atentie ca auto provenienta UK prezinta caracteristici tehnice specifice si au volanul pe dreapta
Cu volan pe stanga este masina si este adaptata penrtu handicapul persoanei ce va folosi masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina grad handicap 1 bogdan666 bogdan666 Salut, Vreau sa inscriu o masina adusa din Anglia am o ruda care are gradul 1 de handicap locomotor insa nu poseda permis de conducere, as vrea sa inscriu ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap accentuat axellcom axellcom Buna ziua. O ruda are certificat de handicap accentuat (stoma). Intrebarea este daca este scutit de la taxa auto pentru o masina care o aduce . In lege zice ca ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto pe persoana cu handicap postiga postiga daca vreau sa inmatriculez o masina pe numele surorii mele care e persoana cu handicap locomotor (cel mai mare grad posibil) mai platesc taxa de timbru? Iar ... (vezi toată discuția)