avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Biroul de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Biroul de credit

buna ziua in urma cu 4 ani am avut 2 credite la doua banci diferite ,acestia nu au incercat sa ma notifice in nici un fel cu 15 zile inainte ca ma vor baga in biroul de credit datorita intarzierilor la plata,pot sa le solicit stergerea datelor din birou mai ales ca acum nu mai am nici o datorie la ei. ce ar trebui sa fac si unde gasesc modele de solicitare de stergere din birou.multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 08:11, 1 Noiembrie 2013
Nu aveti ce face. Dupa 4 ani de la ultima actualizare transmisa de banca privind sitatia dvs. ne veti mai aparea in birou. Stergerea datelor se face doar cu titlu exceptional, ceea ce nu e valabil in cazul dvs.
4 ani + anul in curs. Nu trebuie sa va nitifice faptul ca vor raporta informatiile despre dvs la biroul de credit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Birou de credit ElenaEne96 ElenaEne96 Buna seara , am si eu o intrebare .. am avu un imprumut la o institutie nebancara .. am avut intarziere la plaata ratelor si am fost bagata in birou de credit ... (vezi toată discuția)
Rate achitate la zi, banca le vede restante, raportare in biroul credite distroe distroe Buna ziua. Avem un credit de nevoi personale fara ipoteca, in euro, la care am achitat rata luna de luna fara intarzieri mai mari de cateva zile. La una din ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii pentru a fi scos din biroul de credit cu o hotarare judecatoreasca definitiva in favoarea mea? Aqua24 Aqua24 Buna, Ma vad in imposibilitatea de a lucra cu orice banca pentru a scoate un credit. Am fost raportat la biroul de credit in anul 2016, cu dosar de ... (vezi toată discuția)