avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj in concubinaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj in concubinaj

Eu am trait in concubinaj cu o femeie timp de 10 ani si aveam un apartament pe numele meu inainte de a o cunoaste. Acum ca ne-am despartit ea are dreptul la casa ?
Ultima modificare: Joi, 31 Octombrie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 12:48, 31 Octombrie 2013
NU are drepturi asupra imobilului, ci , eventual, un drept asupra contravalorii anumitor îmbunătățiri cu care și-a adus aportul la sporirea valorii imobilului, din fonduri proprii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concubinaj handsu handsu Daca in cadrul unui concubinaj femeia contribuie la constructia unei case cu o suma importanta ,fapt pe care barbatul recunoaste printr-o declarate olograf ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,opriș este numele meu , am o cunoștință care a ... Daniel Opris Daniel Opris Bună ziua,Opriș este numele meu , am o cunoștință care a trăit în concubinaj cu o femeie cca 18 ani într.un apartament care a fost dobândit de ea ... (vezi toată discuția)
Concubinaj kappawear kappawear Mama mea este in concubinaj cu un barbat de aproximativ 10 ani. Apartamentul in care locuim impreuna este achizitionat cu foarte multi ani in urma de catre ... (vezi toată discuția)