avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Camere de supraveghere amplasate ilegal?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Camere de supraveghere amplasate ilegal?

Buna ziua.Am si eu o intrebare,respectiv daca legislatia permite unei persoane fizice care are locuinta in apropierea unei intersectii,sa amplaseze camere de supraveghere video pe cladirea sa, care sa ia in obiectiv intreaga intersectie?Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:38, 3 Noiembrie 2013
cu respectarea Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare,
Depinde ce surprind camerele, care e scopul lor imediat, care este rezultatul final.
Ultima modificare: Duminică, 3 Noiembrie 2013
Liliana Gradinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare asociatie proprietari versus lege Neiyre Neiyre Adunarea generala a decis cu majoritate de voturi montarea unor camere de supraveghere la intrare si la la et 10. Exista insa 2 proprietari care nu sunt de ... (vezi toată discuția)
Vizionare camere video la o gradinita particulara sinzianacalin sinzianacalin Buna ziua! Am copilul inscris la o gradinita particulara care ofera si posibilitatea de supraveghere video pentru parintii copiilor inscrisi. De curand am fost ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere in birou Unfunctionar Unfunctionar Buna seara! Lucrez ca functionar public intr-un birou unde se prelucreaza date cu caracter personal iar conducerea a hotarat sa monteze camere de luat vederi ... (vezi toată discuția)