Daca aveti peste 20 de angajati trebuie sa aveti CCM. Contractul initial ar fi trebuit sa fie valabil mai multi ani ,de regula 5 , cu renegociere anuala.
Varianta indicata la momentul actual ar fi un CCM valabil pe 12 luni - 2009 - 2010, avand in vedere ca CCM National (din care va trebui sa preluati mare parte din prevederi) este valabil 2007 - 2010.
Observ ca nu este tocmai usor sa beneficiem de drepturile cuvenite cand vine vorba de " negocierea" cu angajatorii...intrebarea mea este daca angajatorul are obligatia de a-mi pune la dispozitie CCM, la solicitarea mea (in cazul in care exista unul la nivel de firma, si nu se merge pe cel la nivel national - suntem aprox 500 angajati)
Va multumeste anticipat o viitoare mamica interesata mai ales de acel salariu mediu pe unitate acordat la nastere :D
Bineinteles ca are aceasta obligatie! Oricum, aveti dreptul la acel salariu mediu pe unitate, prevazut in CCMUN dar si de prevederile art. 66 din acelasi contract:
Art. 66. - (1) in cazul in care salariata se afla in concediu de maternitate, unitatea va compensa, pe o anumita perioada, diferenta dintre salariul de baza individual avut si indemnizatia legala la care are dreptul.
(2) Perioada pe durata careia se acorda compensarea va fi stabilita prin contractele colective de munca la nivel de unitate, dar nu mai putin de 6 saptamani.
(3) Diferentele de salarii vor fi acordate din fondul de salarii.