avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa timbru si timbru judiciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa timbru si timbru judiciar

Buna ziua! Am de facut o cerere de chemare in judecata pentru evacuarea din imobil a unei persoane care il ocupa fara drept, abuziv si nu stiu care este valoarea taxei de timbru si a timbrului judiciar pe care trebuie sa le depun impreuna cu cererea. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 14:41, 30 Martie 2009
In conformitate cu dispozitiile art.3 din Legea nr.146/1997 veti plati pentru evacuare suma de 10 lei+0,3 lei cu titlul de timbru judiciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantumul taxelor de timbru - cerere de chemare in judecata pentru obligarea paratului la inmatricularea vehiculului cumparat slv63 slv63 Buna ziua! Am de facut o cerere de chemare in judecata pentru obligarea paratului la inmatricularea vehiculului cumparat. nu stiu care este valoarea taxei de ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru si timbru judiciar sunt fixe? Andrei T Andrei T cererea de somatie de plata adresata instantei trebuie timbrata cu taxa timbru si timbru judiciar. valoarea acestor doua taxe nu este fixa? (39 lei, respectiv ... (vezi toată discuția)
Cand/cât trebuie sa depun taxa judiciara de timbru? Popescu2012 Popescu2012 Care este termen limita pentru depunerea taxei de timbru judiciar sub sancțiunea anularii cererii datorită netimbrarii acesteia? 1. Taxa de timbru ... (vezi toată discuția)