avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita in weekend
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita in weekend

Buna ziua,

Vreau sa stiu daca se pot face evacuari cu forta in weekend. Am avut termen de 5 zile pentru evacuare ( de luni pana vineri ). Eu as vrea sa imi iau lucrurile din casa duminica. Deci, vreau sa stiu daca este posibil ca sambata sau duminica sa vina executorul cu politia sa ma dea afara cu forta sau sa imi puna sigiliu pe usa si sa nu mai pot intra.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: claudiud , utilizator 01:50, 1 Noiembrie 2013
Buna seara.

In mod normal evacuarile nu se fac in weekend.Intrucat executorii nu se deplaseaza pe teren in weekend dar legal la implinirea celor cinci zile va puteti trezi cu executorul la domiciliul dumneavoastra.Puteti face contestatie la executare impotriva titlului executoriu si cerere de suspendare a executarii.
Cu respect,
Chirica Andreea

[Nu aveti voie sa va postati datele de contact pe forum. De asemenea va rugam sa va semnati doar cu numele, profesia dumneavoastra se vede in profilul de consultant. Va rog cititi Regulamentul de postare. Multumesc pentru intelegere)
Ultima modificare: Joi, 31 Octombrie 2013
Admin, administrator
As vrea sa stiu cu aproximatie cat dureaza obtinerea cererii in instanta pentru evacuare, pe care o depune executorul pentru a putea face evacuarea cu forta in cazul in care nu am eliberat apartamentul de buna voie.
Ultima modificare: Vineri, 1 Noiembrie 2013
claudiud, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de luni pana vineri si ei ma cheama la munca sambata....... adios3280 adios3280 Buna ziua Am si eu o mica intrebare. Situatie este putin complicata. Am avut concediu medical de luni pana joi si vineri concediu de odihna. Acum ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu miezul miezul Buna ziua , as vrea sa ma ajutati cu un calcul , am sa va prezint programul meu de munca , aceasta este de luni pana duminica in care 2 zile sunt libere dar ... (vezi toată discuția)
Executare silita !! yiilmazz11 yiilmazz11 Buna ziua am si eu o intrebare la dvs si vreau un raspuns cat mai urgent ca nu stiu ce sa fac....nu stiu urmatorii pasi...am fost executat silit sa ies din ... (vezi toată discuția)