Vreau sa stiu daca se pot face evacuari cu forta in weekend. Am avut termen de 5 zile pentru evacuare ( de luni pana vineri ). Eu as vrea sa imi iau lucrurile din casa duminica. Deci, vreau sa stiu daca este posibil ca sambata sau duminica sa vina executorul cu politia sa ma dea afara cu forta sau sa imi puna sigiliu pe usa si sa nu mai pot intra.
In mod normal evacuarile nu se fac in weekend.Intrucat executorii nu se deplaseaza pe teren in weekend dar legal la implinirea celor cinci zile va puteti trezi cu executorul la domiciliul dumneavoastra.Puteti face contestatie la executare impotriva titlului executoriu si cerere de suspendare a executarii.
Cu respect,
Chirica Andreea
[Nu aveti voie sa va postati datele de contact pe forum. De asemenea va rugam sa va semnati doar cu numele, profesia dumneavoastra se vede in profilul de consultant. Va rog cititi Regulamentul de postare. Multumesc pentru intelegere)
As vrea sa stiu cu aproximatie cat dureaza obtinerea cererii in instanta pentru evacuare, pe care o depune executorul pentru a putea face evacuarea cu forta in cazul in care nu am eliberat apartamentul de buna voie.
Calcul salariu
miezul
Buna ziua , as vrea sa ma ajutati cu un calcul , am sa va prezint programul meu de munca , aceasta este de luni pana duminica in care 2 zile sunt libere dar ... (vezi toată discuția)