avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita !!
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita !!

Buna ziua am si eu o intrebare la dvs si vreau un raspuns cat mai urgent ca nu stiu ce sa fac....nu stiu urmatorii pasi...am fost executat silit sa ies din apartament de catre sora mea... si in sentinta scrie asa !!

Ora estimata: 08:30
Complet: Complet C încuv. ex. silita (14)
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea . Incuviinteaza executarea silita. Autorizeaza creditorul sa treaca la executarea silita a obligatiei cuprinse in titlul executoriu. Fara cale de atac. Pronuntata in sedinta publica, azi, 25.11.2013.
Document: Încheiere - de executare silită 25.11.2013

Intrebarea mea este? Care sunt urmatorii pasi ?!?! Imi trimite somatie ? sau ma poate scoate afara fara somatie? astept raspuns urgent va rog !!
Va da somatie ca in 8 zile sa parasiti casa, in caz contrar executorul vine si va da afara cu forta .
Ultima modificare: Miercuri, 27 Noiembrie 2013
ContSters214341, utilizator
Va multumesc pentru raspuns....si acuma dupa ce sa dat sentinta....cat timp dureaza pana vine somatia? eu am inteles ca trebuie sa se duca cu ea la tribunal...ca mai sunt pasi pana la executare? asa este...sau ma insel ?!
probabil azi sau maine veti primi somatia. Nu trebuie decat sa o ridice de la Judecatorie si cam atat.
domnule avocat eu sunt cu copii care sunt majori trebuie sa redeschida un alt proces sa ii dea si pe ei afara sau ii da odata cu mine
dacă nu sunt menționați în sentință, atunci ei nu intră în executare. doar dumneavoastră.

Alte discuții în legătură

Autorizare patrundere executor yamada yamada In urma unei licitatii imobiliare, adjudecatarul apartamentului castigat la licitatie cere incuviintarea executarii silite. Pe portalul justitiei vad ca s-a ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare silita gargaritza33 gargaritza33 Am inceput executarea silita pentru predare bun imobil. Respectivul a fost somat si a facut contestatie la executare. In acelasi timp,tot el m-a executat silit ... (vezi toată discuția)
Executare silita, evacuare fosti proprietari 23Nico 23Nico Buna ziua! Am adjudecat un imobil prin licitatie publica, ieri am ridicat actul de adjudecare de la executorul judecatoresc...întrebările mele sunt ... (vezi toată discuția)