avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare silita

Am inceput executarea silita pentru predare bun imobil. Respectivul a fost somat si a facut contestatie la executare. In acelasi timp,tot el m-a executat silit pe mine pe motiv ca nu vreau sa ii platesc sulta (eu am castigat in instanta casa parinteasca urmand sa il despagubesc cu o suma de bani si sa paraseasca imobilul). Executorul meu judecatoresc nu a precizat ca trebuie sa ii platesc suma ca sa il poata evacua,mi-a spus ca il someaza sa isi deschida cont bancar in care sa ii virez sulta. Acum.... eu am aflat din intamplare ca el ma executa silit prin alt executor judecatoresc,am luat contact cu acel executor al lui si am platit sulta in contul aceluia fara sa ma someze. Nici macar nu a apucat sa isi ridice actul de incuviintare silita din judecatorie. Intrebarea mea este-- eu datorez cheltuieli de executare chiar daca nu am primit somatie? executorul lui mi-a spus ca nu sunt obligata dar daca doresc pot sa ii depun in cont o suma de 2000 ron,am spus ca e prea mult apoi a spus ca sa ii pun macar 1500 ron. Am cerut un proces verbal prin care el a stabilit cheltuielile,nu mi-a dat,am cerut o incheiere de executare...nu mi-a dat. Eu am platit sulta iar cu dosarul meu de executare silita suntem in suspendare. Eu ce trebuie sa fac mai departe? La urmatoarea infatisare a dosarului meu voi face dovada platii,100% se va ridica suspendarea si il voi putea evacua. Sunt obligata sa fac contestatie la executarea lui desi am platit banii inainte sa primesc somatie? Nu mai inteleg nimic,banuiesc ca vina a fost a executorului meu deoarece a permis ca eu sa imi platesc sullta dupa evacuarea lui din imobil . Ce cerere trebuie sa fac catre executorul lui? Multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Autorizare patrundere executor yamada yamada In urma unei licitatii imobiliare, adjudecatarul apartamentului castigat la licitatie cere incuviintarea executarii silite. Pe portalul justitiei vad ca s-a ... (vezi toată discuția)
Greseala executor ioanandrei ioanandrei am cerut executarea silita a unei persoane printr-un executor judecatoresc platind onorariul cuvenit iar acesta nu a citit suficient dispozitivul gresind ... (vezi toată discuția)
Plangere la ocpi sau contestatie la executare? dandanaua dandanaua Debitorul datoreaza o suma creditorului in baza unui titlu executoriu-hot.jud.De buna voie, consemneaza suma la cec printr-un executor judecatoresc.Dupa ... (vezi toată discuția)