avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita !!
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita !!

Buna ziua am si eu o intrebare la dvs si vreau un raspuns cat mai urgent ca nu stiu ce sa fac....nu stiu urmatorii pasi...am fost executat silit sa ies din apartament de catre sora mea... si in sentinta scrie asa !!

Ora estimata: 08:30
Complet: Complet C încuv. ex. silita (14)
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea . Incuviinteaza executarea silita. Autorizeaza creditorul sa treaca la executarea silita a obligatiei cuprinse in titlul executoriu. Fara cale de atac. Pronuntata in sedinta publica, azi, 25.11.2013.
Document: Încheiere - de executare silită 25.11.2013

Intrebarea mea este? Care sunt urmatorii pasi ?!?! Imi trimite somatie ? sau ma poate scoate afara fara somatie? astept raspuns urgent va rog !!
Buna ziua din nou...am si eu o intrebare la dvs...a venit somatia de executare...si trebuie sa eliberez...apartamentul in 8 zile....dar nu imi spune ca pot sa contest....intrebarea mea este....pe mine...ma executa silit ma da afara din apartament...dar pe copii mei...se poate sa-i dea? vreau mentionez ca nu au buletinele....pe adresa respectiva....se poate sa-i dea afara? Astept raspuns..urgent !! Deci...vine pana la urma in 8 zile.....dvs ati spus..." Atunci de ce va impiedicati de amanunte? Executorul are voie, teoretic sa va someze, dar nu are voie sa vina la domiciliul dumneavoastra pana la 1 martie."

Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Decembrie 2013
gi-jane2, moderator
Va rog frumos, faceti un efort cititi raspunsurile si nu mai intrebati de zece ori aceleasi lucruri. V-am zis deja, o sa va trimita somatie, dar nu va pot da afara pana la 1 martie decat in conditiile mentionate mai sus. Ati zis ca nu se indeplinesc. De ce intrebati acelasi lucru inca o data?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare patrundere executor yamada yamada In urma unei licitatii imobiliare, adjudecatarul apartamentului castigat la licitatie cere incuviintarea executarii silite. Pe portalul justitiei vad ca s-a ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare silita gargaritza33 gargaritza33 Am inceput executarea silita pentru predare bun imobil. Respectivul a fost somat si a facut contestatie la executare. In acelasi timp,tot el m-a executat silit ... (vezi toată discuția)
Executare silita, evacuare fosti proprietari 23Nico 23Nico Buna ziua! Am adjudecat un imobil prin licitatie publica, ieri am ridicat actul de adjudecare de la executorul judecatoresc...întrebările mele sunt ... (vezi toată discuția)