Buna ziua am si eu o intrebare la dvs si vreau un raspuns cat mai urgent ca nu stiu ce sa fac....nu stiu urmatorii pasi...am fost executat silit sa ies din apartament de catre sora mea... si in sentinta scrie asa !!
Ora estimata: 08:30
Complet: Complet C încuv. ex. silita (14)
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea . Incuviinteaza executarea silita. Autorizeaza creditorul sa treaca la executarea silita a obligatiei cuprinse in titlul executoriu. Fara cale de atac. Pronuntata in sedinta publica, azi, 25.11.2013.
Document: Încheiere - de executare silită 25.11.2013
Intrebarea mea este? Care sunt urmatorii pasi ?!?! Imi trimite somatie ? sau ma poate scoate afara fara somatie? astept raspuns urgent va rog !!
Deci cand vine executorul...copii nu trebuie sa se sperie....trebuie sa se legitimeze...si sa le spuna ca ei nu au fost mentionati in somatie !! Ea nu are dreptul sa-i dea afara cu forta?
Atunci de ce va impiedicati de amanunte? Executorul are voie, teoretic sa va someze, dar nu are voie sa vina la domiciliul dumneavoastra pana la 1 martie.
Am inteles acuma...pai nu stiam aceste detalii de aceea intreb...eu am zis ca...odata ce imi vine somatia....in 2-3 zile cum a-ti spus dvs..am crezut ca si trebuie sa eliberez casa....nu stiam ca nu are voie pana la 1 martie....sa vina....acuma inteles....deci ma someaza...si ies in martie...aceasta este ideea...!! Nu stiam...am crezut ca , cum ma someaza trebuie sa si parasesc casa !! Va multumesc frumos !!