avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Concediu de odihna in loc de concediu medical
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Concediu de odihna in loc de concediu medical

Buna seara! In perioada 2-10 noiembrie prescolarii si scolarii mici au vacanta. Cadrele didactice care predau la aceste clase isi pot lua concediu de odihna.Va intreb pentru o colega de serviciu. Daca este in concediu medical in aceasta perioada, poate sa-l inlocuie cu concediu de odihna ?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 10:54, 1 Noiembrie 2013
Doar daca medicul care a eliberat certificatul medical il modifica.
Conf art 37 alin 4 Ordin MSP 60/206 in situaţia în care unui asigurat i se acordă certificat de concediu medical pentru o anumită perioadă, iar asiguratul doreşte să îşi reia activitatea profesională înainte de expirarea perioadei de valabilitate a certificatului de concediu medical, este obligatorie modificarea acestuia, în mod corespunzător, de către medicul prescriptor.
Este vorba despre Ordinul nr.60/2006 ...si nu Ordinul nr.60/206 :)
Multumesc ca exista cineva pe acest forum care corecteaza cu atata amabilitate si intelegere micile erori, chiar daca au fost facute la ore atat de tarzii.
Ultima modificare: Vineri, 1 Noiembrie 2013
Florin Cioca, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medical neplatit Emildobromil Emildobromil Buna seara! In luna februarie am avut 3zile de concediu medical. L-am ridicat de la medic si am neglijat sa il predau la firma. Au trecut cam 3 saptamani ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! sunt cadru didactic si in perioada 12-29.04.2021 ... viochi viochi Buna ziua ! Sunt cadru didactic si in perioada 12-29.04.2021 mi s-a cerut, in data de 01.04.2021, modificarea cererii de concediu de odihna aferente anului ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere concediu medical procedura ContSters147303 ContSters147303 Buna ziua, Sunt in concediu medical, insa as dori sa ma reintorc mai devreme. Îmi puteți spune care este procedura? Mulțumesc, Cristina (vezi toată discuția)