avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Radiere autoturism
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Radiere autoturism

Buna ziua,
Ajutati-ma va rog cu un raspuns: posed dovada ca autoturismul a fost predat la un centru de colectare fier vechi (in jud. Valcea). De ce cei de la "inmatriculari" Mures (acolo este inmatriculat autoturismul) nu mi-o accepta? Ei vor certificat de distrugere. Ce sa fac?
Va multumesc.

p.s. cei de la centrul de colectare unde am dus-o, mi-au spus ca nu au eliberat niciodata asa ceva.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:38, 5 Noiembrie 2013
In baza documentului eliberat de unitatea de predare fier vechi,incheiati declaratie notariala,prin care pe proprie raspundere declarati ca nu mai detineti in fapt si in drept autovehiculul,urmare a predarii acestuia la unitate de primire fier vechi
In baza documentului de predare auto si a declaratiei notariale,SPR inmatriculari auto,
urmeaza sa dispuna radierea bunului auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto cu probleme sficachis sficachis Buna ziua/seara. Recent am dat un autoturism la fier vechi. Sunt titularul acelui autoturism. De la firma respectiva am primit o adeverinta de primire si de ... (vezi toată discuția)
Radierea autoturismului bitfark bitfark un autoturidm Dacia 33 de ani urma sa fie scos din circulatie am dat la o centru de colectare fier vechi autorizate de unde am primit un Borderou de ... (vezi toată discuția)
Domeniu auto mihaita77 mihaita77 am vandut un autoturism in 2007 persoana nu a trecut mas pe el amanand de la o zi la alta apoi a vanduto mai departe cel din urma a distrus apoi a duso la ... (vezi toată discuția)