avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radierea autoturismului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radierea autoturismului

un autoturidm Dacia 33 de ani urma sa fie scos din circulatie am dat la o centru de colectare fier vechi autorizate de unde am primit un Borderou de achizitionare pe care urma sa folosesc la radierea autoturismului Dacia dar la radiere nu a primit documentul pentru ca nu este valabil trebuie un document de la dezmambrari ori spatiu de depozitare Stau in bloc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:30, 19 Decembrie 2017
Pentru radiere auto de pe rol fiscal,incheiati decalratie notariala pe proprie raspundere ac nu mai detineti in fapt si in drept vehiculul ca urmare a predarii acestuia la centru colectare fier vechi
In baza declaratiei notariale,solicitati oficial la autoritatea fiscala radierea auto pe proprie raspundere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto pentru radiere nyrolf nyrolf buna ziua !! am fost posesorul unui auto dacia 1300 ,,,,,pana in anul 1997 ,cand am dat-o la fier vechi fara a lua documente ,am actele de imatriculare ... (vezi toată discuția)
Radiere auto cris1957 cris1957 Buna ziua Doresc sa radiez autoturismul Dacia - fabricatie 1995, pe care l-am predat la un centru de colectare fier vechi. Din pacate am pierdut acea dovada , ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism cooss cooss Buna ziua, Ajutati-ma va rog cu un raspuns: posed dovada ca autoturismul a fost predat la un centru de colectare fier vechi (in jud. Valcea). De ce cei de la ... (vezi toată discuția)