avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Baza de calcul CAS
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Baza de calcul CAS

Buna ziua,
am solicitat la casa de pensii adeverinta privind datele necesare determinarii stagiului de cotizare si a punctajului mediu, in vederea stabilirii pensiei. Nu-mi lipseste nici o luna din perioada lucrata. Singurul lucru pe care nu-l inteleg este de ce in coloana denumita "baza de calcul a contrib.indiv. de asig.soc./ venit realizat" pe parcursul a 41 de luni, cu toate ca m-am mutat la un moment dat la o alta firma din grup, nu este completat decat venitul realizat, iar baza de calcul CAS lipseste cu desavarsire.

Intrebarea mea este de ce? Imi cauzeaza cu ceva? Sau este o eroare a celor de la casa de pensii?
As dori sa remediez problema cat mai repede, numai ca nu cunosc cauza!!!!

Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:59, 1 Noiembrie 2013
Baza de calcul = venitul realizat pentru care s-a retinut contributia pentru pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act necesar pentru a beneficia de prevederile art. 79 (1) c) legea 263/2010 kalamarklara kalamarklara Gen: F Data naşterii: 21.01.1960 Alte date: pensie de invaliditate gr. III din data de 01.04.2010 La data pensionării am avut total stagiu de cotizare ... (vezi toată discuția)
Buletin de calcul al pensiei mkf1983 mkf1983 am o adeverinta de la casa de pensii privind datele necesare determinarii stagiului de cotizare si a punctului mediu de pensie in care in coloana Baza de ... (vezi toată discuția)
Relatii calcul pensie tedy tedy cu respect, pe data de 01-02-2008 am fost pensionat pe caz de boala profesionala.varsta la care s-a ivit invaliditatea a fost de 50 ani 1 luna 18 zile.Stagiul ... (vezi toată discuția)