avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buletin de calcul al pensiei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buletin de calcul al pensiei

am o adeverinta de la casa de pensii privind datele necesare determinarii stagiului de cotizare si a punctului mediu de pensie in care in coloana Baza de calcul a contributiei individuale de asig. soc./venit realizat pana in anul 2007 apar sumele de doua ori cu bara intre ele ( ex 3500/3500) din anul 2007 pana in 2010 nu mai apar decat la venit realizat la baza de calcul nu mai apare nimic .. am deasemenea si un buletin de calcul al pensiei in care aceste sume apar ...intrebarea mea este cum pot afla daca acea perioada 2007-2010 mi a fost luata in calcul la stabilirea pensiei .iar in perioada 2012-2015 am primit hotarari judecatoresti care apar in buletin ca adaugate nu contributive .... acestea sunt luate in calcul
Ultima modificare: Marți, 20 Februarie 2018
mkf1983, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensii ; punctajul lunar ; baza de calcul a contributiei de asigurari sociale badeadan badeadan Am vazut ca la calc. puncajului lunar se ia cand venitul salarial brut cand venitul lunar asigurat (baza de calcul a contrib. de asig. soc.).Art 96 din lg. ... (vezi toată discuția)
Baza de calcul cas flori9 flori9 Buna ziua, am solicitat la casa de pensii adeverinta privind datele necesare determinarii stagiului de cotizare si a punctajului mediu, in vederea stabilirii ... (vezi toată discuția)
Buletin calcul pensie dariad dariad Am primit buletinul de calcul al pensiei si am niste nelamuriri. Din acesta nu rezulta clar daca mi-au fost incluse in calcul toate sporurile si sumele ... (vezi toată discuția)