avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Expirare perioadei de suspendare a permisului de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Expirare perioadei de suspendare a permisului de conducere

Am avut permisul suspendat pe o perioada de 30 de zile, de pe data 02.10.2013, astazi am mers sa-mi recuperez permisul de la politie, dar nu am mai am dovada si nu mi l-am putut recupera, ce trebuie sa fac in acest caz. Daca nu am permisul asupra mea si sunt oprita in trafic de politie ce pedeapsa mi se aplica?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 16:08, 1 Noiembrie 2013
Va puteti recupera permisul cu ajutorul unei declaratii notariale privind pierderea dovezii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet spaniol suspendat in romania genupatogenu genupatogenu am lucrat in Spania si a trebuit sa-mi preschimb permisul romanesc in permis spaniol, dupa vreo trei ani am revenit in Romania si am circulat cu permisul ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis, acum dosar penal valy_cosmin valy_cosmin buna ziua am avut si eu in data de 26-07-2010 un accident de circulatie pentru neacordare de prioritate si mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate predare permis de conducere suspendat 90 de zile în termen de 5 zile: nu sunt în țară și nu revin în viitorul apropiat. ce este recomandat să fac, cum să procedez? xenter22 xenter22 Buna ziua, Au primit parintii un pv prin care mi se suspenda permisul pentru 90 zile (pt viteza) si se mentioneaza pe instiintare ca trebuie sa predau ... (vezi toată discuția)