Am cunoscut o fata acu 9 luni mai exact de Craciun ne-am petrecut sarbatorile impreuna cu ocazia care am continuat o relatie mai mult sau mai putin serioasa.Problema e ca ea e casatorita si barbatul ei era in detentie pt furturi impreuna cu fratele lui,el a luat pe el toata vina si a ispasit o pedeapsa mai mare decat daca nu tinea asa mult la fratele lui.Fata sa mutat cu cei 2 copii ai lor la mine si ne-am imceput o casnicie ca oarecare alta.El tot o suna din parnaie si o amagea ca daca baga divort el isi pierde copiii si tot felul de chestii dar pe deasupra trimitea si amenintari cu moartea catre mine fie prin scrisorile care le are ea fie prin telefon.Ca oricare familie au si bune si rele in ea asa am fost si noi doar ca el ia zis ei ca daca are de gand sa stea cu mine o omoara.Ce am uitat sa scriu e ca pe tot parcursul acestor 9 luni a ramas insarcinata cu mine avand gemeni si are in jur de 5 luni.Ea ca sa ma protejeze pe mine si pe ea implicit a ales sa se intoarca la el dar nu inainte de a-mi spune ca sa caut ceva de munca si locuinta in alt oras sau in afara pentru ca are de gand sa plece de la el deoarece in orasul nostru e cunoscut de tigani si il ajuta contra cost la tot felul de combinatii ce au ei.Intrebarea mea este ``daca ea face exact cum a discutat cu mine si pleaca de acolo fara sa stie el la tribunal se poate folosii de motivul ca el a amenintato si ca este recidivist,pentru a nu isi pierde drepturile fata de copii care ii are cu el sau mai bine zis se considera abandon familial?
Scuze pentru acest enunt asa lund sper sa nu va plictisiti citind
Ce sa se considere abandon ?
Nu isi pierdea niciun drept nici daca ramanea la dvs de la bun inceput, divorta si gata. Nu a vrut sa divorteze, asta e.. sau nu stie deloc ce vrea.
A primit-o barbat-su insarcinata ? Cu copiii cum faceti , v-ati gandit la soarta lor, cand ati hotarat sa faceti copii?
Problema e ca ea sa intors la el datorita presiunii care a facuto asupra ei si amenintarilor aduse la amandoi,plus ca el a intrat in parnaie dupa ce la injunghiat pe un vecin de al lor si de aceea ii e frica si a ales asa.Ce vreau sa stiu ea intra la abandon daca pleaca de la el si daca poate invoca in instanta ca motiv de divort faptul ca el e recidivist si ca ii e frica sa ca sa il actioneze in judecata cand e langa el.
La ce abandon va referiti, domnule ? Pe cine naiba abandoneaza daca pleaca ?
Adica ii e frica de el si nu se pune la adapost sa fi plecat departe de oras si sa nu se mai stie de ea si vine sa stea cu el pt ca ii e frica ? Si asta ca apoi sa plece iar ? Dvs daca ati citi asta scris de altul, ati intelege femeia asta ?
Divort
nuzzu
sunt o femeie foarte dezamagita din toate punctele de vedere.sotul meu lucreaza in spania ,m_a chemat si pe mine acolo si m_a maltratat si fizic si psihic ... (vezi toată discuția)