avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate dona un apartament unui minor?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate dona un apartament unui minor?

Buna seara :) Ca de fiecare data, felicitari tuturor celor care nu raspund la interbari dar si adminilor.
Intrebarea mea : tatal meu ar vrea sa-i doneze baiatului meu minor in varsta de 5 ani, un apartament si as vrea sa stiu daca acest lucru este posibil dar si documentele necesare. Mentionez ca minorul este nascut in alt stat dar are cetatenie romana.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 19:43, 1 Noiembrie 2013
este posibil . va trebuie acordul autoritatii tutelare.mergeti la un notar si va lamureste

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de mama socol oana cristina socol oana cristina cum pot da statul italian in judecata? eu am un copil cu un cetatean italian nefiind casatorita cu el iar copilul este doar cetatean italian, eu sunt cetatean ... (vezi toată discuția)
Copil cetatean britanic mariusdoroftei mariusdoroftei Buna ziua ,cine ma poate ajuta cu un sfat ,m-am stabilit in Uk din 2008 am o fetita de 2 ani care poseda pasaport britanic ,problema este ca nu sunt casatorit ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati...........cetatenie mert94 mert94 BUNA SEARA ....... AM FOST CASATORITA AN TURCIA (1993-2004),DAR NU SI AN ROMANIA, DIN ACEASTA CASATORIE AM UN COPIL NASCUT ACOLO PE DATA DE ... (vezi toată discuția)