avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare folosind domiciliul de pe viza de flotant
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare folosind domiciliul de pe viza de flotant

pot inmatricula o masina folosind domiciliul de pe viza de flotant? doar in baza flotantului?
Cel mai recent răspuns: scorpion27 , utilizator 08:45, 2 Noiembrie 2013
Domiciliul din CI cu viza de flotant sunt in aceiasi localitate ?

buna! eu am domiciliul in tecuci, jud. galati, iar flotant in bistrita.Vreau sa imi cumpar o masina si sa o inmatriculez in Bistrita, insa nu stiu daca pot ?! Lucrez in Bistrita si imi e greu sa merg la 400 km sa o inmatriculez acolo.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Noiembrie 2013
scorpion27, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înmatriculare mașină pe reședință temporara? Cucu. Cucu. Am reședința stabilă pe jud. Hunedoara, dar locuiesc temporar în Maramureș. Mașina e deja cumpărată și e înscrisă pe județul Satu Mare. Pot să o ... (vezi toată discuția)
Masina second hand Monicaluis Monicaluis Doresc sa imi cumpar o masina second hand de la AAA Auto. Ei spun ca se ocupa de unele formalitati privind actele masinii. Nu am nici o idee despre ce anume ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor paula83 paula83 Sunt casatorita de 4 ani si jumatate si am un baietel de 4 ani. imi doresc sa divortez de sot pe motive de incompatibilitate si multe altele. problema e ca ... (vezi toată discuția)