avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL-ul ramane fara sediu social!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL-ul ramane fara sediu social!

Buna ziua,
spatiul, apartamentul, in care sunt inregistrate cu sediu social doua SRL-uri declarate inactive de ANAF este executat.

Ce trebuie facut, atat timp cat nu dispunem de un alt spatiu unde sa mutam sediul social si nici nu avem sanse sa repornim SC-urile.
Multumesc,
Stefan
Cel mai recent răspuns: Cristina Codreanu , Consilier juridic 12:26, 2 Noiembrie 2013
vezi ca sunt avocati care asigura sediul social, in cazul in care firma nu desfasoara activitate acolo.
Va multumesc frumos,
Stefan
Oficiul Registrului Commertului de pe langa Tribunalul unde au fost inregistrate SRL-urile dumneavoastra se poate sesiza din oficiu si dispune dizolvarea acestor societati pentru motivul de a nu avea sediu social. Aceasat situatie presupune o actiune in instanta in care aveti timp sa va aparati si eventual sa aratati ca ati gasit un nou spatiu care corespunde ca sediu social. Altfel, SRL-urile se dizolva la cererea ORC, prin Rezolutie a Directorului ORC admisa de instanta, in cazul nostru Tribunal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare-lichidare firma carlaparagina carlaparagina Buna ziua, Am un SRL cu activitate suspendata din anul 2010, dupa plata catorva impozite forfetare :( Intre timp nu am mai depus bilanturile anuale si nici ... (vezi toată discuția)
Durata de functionare expirata gyandy gyandy Buna ziua. Am vrut sa dizolv si sa lichidez un SRL.care este inactiv de 27 de ani,in statut este durata trecuta 25 ani. Am depus actele la ORC ,le-au acceptat ... (vezi toată discuția)
Radiere din oficiu a unei societati suspendate carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Este vorba despre un SRL a carei suspendare ( 3 ani ) se incheie in luna octombrie a acestui an. Se poate sa fie radiata de R. Comertului, din ... (vezi toată discuția)