avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte imobil

am si eu o intrebare in legatura cu un imobil pe care nu are nimeni acte. In imobilul in care locuiesc eu acte avea stra-bunicul meu iar in urma decesului nu mai are nimeni acte. pe mine ma intereseaza daca in urma decesului au dreptul toti copii lui???? el a avut 4 copii un baiat si 3 fete, in casa cu el a ramas baiatu(bunicu) care in urma cu 14 ani a decedat, el avea 2 copii o fata si un baiat. pe mine ma intereseaza cum pot face acte pe numele tatalui meu(nepotul propietarului):(
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:13, 3 Noiembrie 2013
Trebuie deschisa procedura dezbaterii succesiunii de catre partile in drept

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire !!! ContSters110753 ContSters110753 Buna seara !!! Un sfat..un ajutor daca se poate !!! :( Eu locuiesc in casa bunicilor (decedati) din partea mamei....bunicii au avut 4 copii in viata ... (vezi toată discuția)
o propietate, 5 mostenitori Ionel03 Ionel03 Buna ziua, O propietate, mai multi propietari, Cum sa incep...Bunicu\' dupa cum il stim(tatal bunicului meu) a avut o propietate, dupa decesul acestuia acum ... (vezi toată discuția)
Succesiune suspendata din 1999 anla2 anla2 Ce se poate face in urmatoarea situatie? - Mama a decedat in 1995 si s-a dezbatut succesiunea in 1995. Au ramas ca mostenitori tatal si cei trei copii. ... (vezi toată discuția)