avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O propietate, 5 mostenitori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O propietate, 5 mostenitori

Buna ziua,
O propietate, mai multi propietari,
Cum sa incep...Bunicu' dupa cum il stim(tatal bunicului meu) a avut o propietate, dupa decesul acestuia acum multi ani s-a facut un titlu de propietate( nici eu nu stiu povestea exacta) pe care apar 5 mostenitorii(copii stra-bunicului), intre timp decedati toti, Intre timp actele s-au pierdut iar propietatea a ramas in grija tatalui meu, ce se foloseste de ea de vreo 40 de ani. Tata nu are niciun act pe propietate in afara de cadastru(ce a fost facut din oficiu de primarie) si actul de propietate cu 5 mostenitori, Care ar fi procedura pentru a ramane el singurul propietar in acte? Tin sa precizez ca in momentul asta singurii in viata mai sunt 3 nepotii ai unui decedat(care probabil nu stiu de propietate, tata cel putin nici nu ii cunoaste personal) si noi.E o harababura totala prin acte si as vrea sa rezolv, mai ales ca impozitul nu mai este platit de vreo 10 ani, Tatal meu este singurul ce se ocupa de gospodarie si tot ce este nevoie,

Multumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 8 Septembrie 2023
Ionel03, utilizator
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 06:47, 10 Septembrie 2023
Cred ca trebuie analizate exact actele pe care le aveți, dacă mergeți cu ele la un avocat ar trebui sa înțeleagă despre ce este vorba. Soluții legale sunt, indiferent de situație - poate fi vorba de moștenire, de uzucapiune, după caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai este ceva de facut? julius.jr julius.jr in fapt parintii mei construiesc o casa cu zid comun cu casa bunicilor. in 197. bunica decedeaza. bunicul se recasatoreste si schimba domiciliul{se muta la ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa decedat xicsdj xicsdj Salut la toata lumea... Vreau sa ma lamuresc cu o situatie putin mai dificila... Tatal meu a decedat acum cateva luni iar in urma lui au ramas ca mostenire ... (vezi toată discuția)
Mostenire miticasu miticasu Buna seara, Bunicul meu a cumparat niste terenuri si o casa in anii 1942 si 1945 in anii 1970 a dat casa tatalui meu dar fara acte. In 1986 bunicu a murit tata ... (vezi toată discuția)