avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un vecin imi omoara pisicile
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un vecin imi omoara pisicile

Eu sunt un mare iubitor de animale. La bunici am un caine si recent doar o pisica Aveam 3 pisici. Dar recent 2 pisici mi-au fost omorate de un vecin. Chestia e ca acei pui de pisica fiind la curte plecau ei din curtea noastra. Se poate face ceva? Stiam de o lege ca 2000 lei amenda sau inchisoare de la 6 luni la 3 ani daca omoara animalul de companie al cuiva. Dar aceasta se aplica doar in cazul in care ar fi aruncat otrava in curtea mea? Intreb deoarece mama habar nu are de legi si are niste preconceptii aiuristice si nu vrea sa faca reclamatie la politie. Ca vai politia nu face nimic. Sau ca vai nici macar nu stiu sigur daca ciar ala e. Da asta nu e treaba politiei sa afle cine? Acel vecin de 20 de ani omoara pisicile nu doar ale mele ci si a altor vecini. Si nu a faciut nimeni reclamatie impotriva lui.
Vreau ca sa ii arat raspunsul mamei mele poate o va convinge sa faca reclamatie la politie.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:54, 3 Noiembrie 2013
faceti plangere la politie.
Daca apreciati util si necesar promovati plangere la politia animalelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Animale otravite fulminator fulminator Acum o jumatate de ora in urma, cand ma duceam sa inchid animalele, am auzit un miorlait din sura. In sura am fan. Pentru ca lipsea de 2 zile cotoiul familiei, ... (vezi toată discuția)
Probleme intre iubitorii de animale de la bloc si un vecin sierra sierra Probabil subiectul va parea amuzant pentru unii, dar sunt curioasa daca ar ajuta in acest caz o sesizare/declaratie la Politie. Am un vecin in bloc care se ... (vezi toată discuția)
Au otrăvit pe câinele meu Danynita Danynita Are [b]5 luni[/b], bănuiesc pe [b]vecinul meu[/b], stau la curte și a mai [b]otrăvit[/b] sau omorât și alte animale de a le mele prin urmare ,mai multe ... (vezi toată discuția)