avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare prin sms
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare prin sms

am primit de la o femeie urmatorul mesaj cum ca sotia mea cu care sunt in divort urmeaza sa fie cu un prieten al barbatului ei.

Am replicat cu un sms in acest mod

Te rog sa imi lasi sotia in pace si sa nu te mai implici in nici un fel in dosarul asta. Vad ca esti prietena cu ea pe facebook si generezi dispute in care eu sunt curvar iar de la tine primesc un mesaj cum ca ea se va cupla cu un barbat. Sa ne lasi in pace sa ne ducem crucea pana la capat si sa o stergi si pe mine si ea de pe facebook. Nu vreau sa faci tu dreptate intre noi doi. Uita de familia noastra si las- o sa creasca copilul.

dupa 5 ore primesc un sms de la aceea femeie

Vrea sa vorbeasca prietenul meu cu tine. esti in oras?

eu am raspuns ca nu vreau sa vorbesc cu nimeni si sa ma lase in pace

ca apoi incredibil sa primesc acest sms

Daca nu incetezi cu amenintarile iti fac plangere. Barbatul meu te va cauta daca continui sa ma acuzi.


Am pastrat mesajele de la aceasta femeie pe care am vazut-o o singura data si ma ajutat pana acum cu sfaturi .

dar cum sa mi se faca plangere cand ii spun sa imi lase femeia in pace ?
Pot patii ceva ca am dorit liniste pentru familia mea inca aflata in divort?

Cel mai recent răspuns: andreiionel , utilizator 06:30, 4 Noiembrie 2013
Poate sa va formuleze 100 deplangeri penale nu poate fi retinuta infractiunea de amenintare din modul in care dvs ati formulat un sms,stati linistit si succes in rezolvarea problemelor sentimentale.
Multumesc . Problema este ca ea se simte acuzata si vezi Doamne in acel mesaj o amenint si daca o mai acuz trimite barbatul dupa mine...nu cumva eu primesc amenintare acum?

Am discutat cu sotia mea intre timp si persoana respectiva chiar a trimis discutia ei pe facebook , una mai mult formala in care imi spuneam pasurile. Interesant mod de abordare la aceasta femeie care vrea sa rastoarne totul in favoarea ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face ceva pentru a stopa șantajul și jignirile care îmi sunt adresate pe facebook? Crisa30 Crisa30 De luni de zile sunt santajata si ofensata de fosta amanta a sotului pe facebook ,Nu de multe ori ne-a distribuit fotografiiile public cu mii de cuvinte urate ... (vezi toată discuția)
Ce pot face cand fosta lui sotie nu ma lasa in pace? Indigo14 Indigo14 Buna. Sunt intr o relatie cu un barbat divortat cu acte in regula si 2 copii . El vrea sa fie cu mine insa fosta lui sotie imi tot trimite mesaje sa l las in ... (vezi toată discuția)