avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate face ceva pentru a stopa șantajul și ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate face ceva pentru a stopa șantajul și jignirile care îmi sunt adresate pe Facebook?

De luni de zile sunt santajata si ofensata de fosta amanta a sotului pe facebook ,Nu de multe ori ne-a distribuit fotografiiile public cu mii de cuvinte urate ,tot timpul primesc mesaje private de pe alte conturi false , cu jigniri, imi este perturbata linistea mea si a copiilor! Va implor ajutati-ma! Nu vreau sa mi plateasca desi ofensele jignitoare sunt mult peste orice limita !!! Vrau doar sa ne lase in pace! Multumesc !!!
Ultima modificare: Marți, 10 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: friday_325 , utilizator 10:26, 12 Octombrie 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In ce consta santajul?
Daca mesajele trimise prin frecvenţă sau conţinut, va cauzează o stare de temere puteti depune plangere penala pentru hartuire.
Mesaj trimis sotului:,, O urmaresc in fiecare zi apoi o calc cu masina sa vad de unde ma cunoaste ! Nici cu ea dar nici cu mine!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu stiu tot contextul dar mesajul acesta pare a fi amenintare.
Ultima modificare: Marți, 10 Octombrie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe langa faptul ca "O urmaresc in fiecare zi apoi o calc cu masina ..." este o amenintare care va produce, in mod clar, o stare de temere si pentru care trebuie sa formulati o plangere penala, facebook-ul are o gramada de setari prin care va puteti "ascunde" contul de ochii curiosilor ... de pe orice cont care nu este "prieten" cu dvs. ar incerca sa va caute, nu va poate gasi, deci nu va poate trimite nici mesaje ... asta daca stiti sa faceti setarile necesare ...
Ultima modificare: Joi, 12 Octombrie 2017
friday_325, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire minor dragalinamihaela dragalinamihaela Am o fata de 17 ani care e agresata pe facebook cu tot felul de mesaje urate si comentarii la fotografii foarte injositoare si nu stiu cum sa intervin.Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Hartuire pe facebook si la telefon ? AndreeaP14 AndreeaP14 Buna, Am si eu o problema cu o persoana,sau mai bine zis doua de genul feminin pe facebook.Una dintre ele crede ca am avut ceva cu prietenul ei ( ceea ce este ... (vezi toată discuția)
Plangere insulte, jigniri pe email alexbbb alexbbb Buna seara, Ajutati-ma cu un sfat va rog, de cateva zile primesc emailuri cu jigniri si tot felul de insulte de la fosta sotie. Pot depunde plangere la ... (vezi toată discuția)