avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Inscriere mijloc transport la primarie, persoana ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Inscriere mijloc transport la primarie, persoana fizica nerezidenta

Conform Cod Fiscal cu Norme 2013 sunt PERSOANA FIZICA NEREZIDENTA .
Posed insa : CNP, Pasaport de cetatean roman cu domiciliu in strainatate (alta decit UE ) si LOCUINTA in Romania(achizitie 2005).
Am achizitionat un MIJLOC de TRANSPORT (pentru uz propriu ) si am mers la sectia financiara a sectorului unde am locuinta sa inregistrez/inscriu pe numele meu acest mijloc de transport , sa platesc TAXELE si IMPOZITELE conform C.F si sa obtin certificatul de inmatriculare .
Functionara A REFUZAT insa sa-mi inscrie acest mijloc de transport pe motiv ca fiind persoana fizica NEREZIDENTA si numai in cazul in care imi fac CARTE de IDENTITATE pot inscrie ,invocind in acest sens cerintele CODULUI FISCAL 2013.
Ulterior am cautat in Codul Fiscal dar nu am gasit nimic referitor la aceasta interzicere ! ..cu atat mai mult cu cit pe adresa respectiva sunt deja platitor de impozit pe automobil achizitionat anterior(2010) !
Poate cineva sa -mi spuna daca apare undeva aceasta interzicere/cerinta ( in Cod Fiscal sau oriunde in alta parte ???) sau cum pot rezolva aceasta problema ?
Multumesc si o saptamana buna ,.

Alte discuții în legătură

Lnscriere mijloc transport la primarie persoana fizica nerezidenta sandidu sandidu Conform Cod Fiscal cu Norme 2013 sunt PERSOANA FIZICA NEREZIDENTA . Posed insa : CNP, Pasaport de cetatean roman cu domiciliu in strainatate (alta decit UE ... (vezi toată discuția)
Cumparare salupa cetatean roman cu domiciliul in strainatate sandidu sandidu Sint cetatean roman cu domiciliu un strainatate. Posed pasaport romanesc de cetatean roman cu domiciliu in strainatate . Nu am carte de identitate am insa ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara autoturism Iulian MANEA Iulian MANEA In cazul cumpararii unui autoturism dintr-un stat membru UE acesta se factureaza cu sau fara TVA? (vezi toată discuția)