avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Recuperare diploma de Bac de la facultate
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Recuperare diploma de Bac de la facultate

Buna ziua ! In anul 2010 m-am inscris la facultatea Artifex specializarea Finante&Banci, In cei 3 ani de facultate am avut o prezenta foarte scazuta si nu am putut platii nici o taxa adunand doar 93 de credite din minimul de 100 pt promovare , fapt pentru care am fost exmatriculat. Am mers la secretariat pentru a retrage diploma de BAC , dar mi-au spus ca trebuie sa platesc suma de 7000 ron in schimb.
Ce pot face sa obtin diploma de Bac fara sa platesc aceasta suma de bani ?
Avand in vedere ca nu am beneficiat de facultate si am fost exmatriculat inca din anul || . Multumesc
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 19:00, 4 Noiembrie 2013
”Ce pot face sa obtin diploma de . . .”, :
1) mai nimic;
2) studiați cu mare atenție conținutul fiecărui contract/an de studiu ce l-ați semnat cu instituția- condiții și sancțiuni ;
3) va trebui să achitați taxa (pe bază de chitanță) a fiecărui an de studenție în care ați semnat un contract cu facultatea (cei 2 ani) și nu l-ați cam respectat (potrivit postării dvs) ;
4) în final, faceți lichidarea prin Nota specifică de lichidare (în 2 exemplare), predați-o și solicitați să vi se înapoieze actele dvs. (diploma etc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente in original pentru pastrarea locului bugetat la facultate alle1 alle1 Buna ziua, Intampin o adevarata problema care se prezinta pe scurt in felul urmator: Studenta in anul 5 la o facultate in regim taxa,am decis sa mai fac o ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare diploma de bacalaureat in original de catre facultate Daniel_UB Daniel_UB Buna ziua, In 2013 m-am inscris si am fost admis pe loc bugetat la o Faculatate din cadrul UB. In 2015 datorita unei deplasari in cadrul companiei in care ... (vezi toată discuția)
Recuperare diploma de bac Ramona 1694 Ramona 1694 Buna ziua! Sunt fosta studenta la Facultatea de Medicina din Constanta. In anul III (2016-2017) am semnat noul contract la program cu taxa, dar, din pacate, nu ... (vezi toată discuția)