avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate padure
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate padure

Buna ziua,
In anul 2008 a fost eliberat un titlu de proprietate pe o suprafata de 51,1838 hectare de padure , titlul este emis pe numele tatalui bunicii mele , titularul titlului a decedat in 1972 , titularul a avut 3 copii dintre care doar 2 mai sunt in viata respectiv bunica mea si fratele ei mai mic , fratele mai mare a decedat in 1986 si a avut 3 fete…astfel pe titlu de proprietate sunt trecuti ca mostenitori cele 3 fete ale primului copil , bunica mea , fratele ei mai mic….asta este istoria titluiui.
Pe titlu de proprietate este trecuta o suprafata de 44,8387 vegetatie forestiera si 6,3451 din afara fondului forestier (faneata) dar care nu a mai fost cosita de 30 ani si este deja impadurita.
Problema : Fratele cel mic al bunicii mele pretinde 21,1838 hectare si celelalte 2 parti sa fie de 15 hectare fiecare pe motiv ca pe partea lui ar avea mai multe hectare de fosta faneata respectiv 4 ha , drumuri , cai de acces , mai invoca ingrijitea parintilor pana la moarte (in contul acestei ingrijiri celelalte parti au renuntat prin declaratie notariala la mostenirea de la casa si terenul de langa casa)
Toata lumea doreste sa se faca succesiunea dar nu in aceste conditii total nefavorabile pentru bunica mea si cealalta parte , acum el ameninta cu instanta #-o
Care ar putea fi sansele ca el sa dobandeasca ceea ce vrea ?
Multumesc si scuze pentru postul asa lung.

Alte discuții în legătură

Retrocedare terenuri/mostenitori maaruaa maaruaa prin retrocedarea terenuriloc cnf legii 18/1991 bunicul impreuna cu unul din fratii sai au fost trecuti pe un titlu de proprietate de 9 ha. ulterior pe legea ... (vezi toată discuția)
Mostenire pamant bunicul slivneanu2001 slivneanu2001 Buna ziua , va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat daca se poate . Bunicul meu a decedat in 1986.In urma lui s-a facut succesiunea si s-a impartit la 3 ... (vezi toată discuția)
Acte teren agricol: succesiune sau uzucapiune? danimik danimik In 1991 tatal meu, fratele lui si verisoara lor au facut cerere (individual) la primaria din localitate pentru retrocedarea a 12 ha de teren agricol care au ... (vezi toată discuția)