avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodia minorilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodia minorilor

As avea o intrebare,in urma divortului fostul sot a obtinut custodia a doi minori dar la scurt timp ia abandonat in ingrijirea fostei soti el profitand de toate drepturile asupra minorilor.El avand tutela minorilor mama fiind scoasa din drepturi,in aceasta situatie ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:12, 31 Martie 2009
formulati cerere de reincredintare a minorilor, intrucat situatia de fapt avuta in vedere la momentul in care i-au fost incredintati s-a schimbat
Dar de la divort au trecut cativa ani se poate cere si despagubirile materiale pentru tot acest timp in care el nu a participat la ingrijirea copiilor cu nimic el uitand ca are doi minori refacandusi viata si luind toate drepturile banesti asupra acestor doi minori?
Cam greu cu depagubirile in Romania.
Minorii ar avea dreptul la restituirea sumelor de bani incasate de tata fara sa se ocupe de minori.
Va trebui insa dovedit ca a fost asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces incredintare minor gabriela_bratu28 gabriela_bratu28 am incheiat procesul de divort in 2010 si mia fost incredintata minora in virsta de 5 ani.se poate redeschide proces de custodie si ce sanse sunt? (vezi toată discuția)
Motiv de abandon? radu1982 radu1982 buna ziua ma numesc radu si am o problema sunt divortat de 7 lunii eu sunt in italia la munca iar fosta mea sotie este in romania si are in grija fiul nostru ... (vezi toată discuția)
Abandon copil ionut979 ionut979 buna ziua. am divortat in 2009. pana la divort locuiam cu fosta sotie si cu fetita noastra intr-o garsoniera primita de la anl, acele locuinte pt tineri in ... (vezi toată discuția)