avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dosar executare silitã
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dosar executare silitã

Pentru un credit de nevoi personale, care s-a garantat doar cu veniturile care vor fi realizate de către împrumutat, se poate executa silit un bun imobil, unde imprumutatul este copropietar?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:32, 4 Noiembrie 2013
Da, daca datoria depaseste 10 mii lei. Daca nu se gaseste cumparator pt cota parte a debitorului, creditorul poate cere iesirea din indiviziune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar neachitat Joshua Joshua Soția are un credit contractat înainte de a fi căsătoriti..precizeaz:creditul este unul de nevoi personale,fără ipoteca,fără giranti etc...ultima ... (vezi toată discuția)
Executare silita florintimisoara florintimisoara Buna seara.Ma numesc Florin Roman si am urmatoarea problema.In anul 2006,am luat doua credite,unul de nevoi personale in lei de la Otp si unul ipotecar in ... (vezi toată discuția)
Executare silita pt credit neachitat raulroca raulroca Buna ziua, Am un credit restant (13,000 lei) de mai bine de 8 luni (nevoi personale, fara giranti, garantii, etc.), iar recent, am intocmit impreuna cu ... (vezi toată discuția)